13. september 2020

Intervju za "eMORJE"...

Junij, barka, Dalmacija! Prileti SMS…«A bi bil ti za en intervju za navtično spletno stran "eMORJE"?«. "J'st?". Pogledam za hrbet, če je kje kdo za mano in je  morda njemu namenjen ta SMS, a za hrbtom ni nikogar. Druga reakcija je: »koji sem jaz faktor, da sem Mitju Zupančiču in e_MORJU zanimiv. Pas mater in Blog…a mi je treba tega? 

 

 

Tri mesece kasneje na Dolenjskem, v »moji Konobi«. Mitja pride z »blokcem in svinčnikom«, radirke nima, potrebno bo paziti, kaj bom zinil…Umika ni! Srečanje se začne spontano, kot da bi se poznala že tristo let. Čez dobre pol ure sva na dobri poti, da gre »intervju v maloro« in se bo vsak čas zaslišala Mitjova harmonika in dalmatinske pesmi. Razpoloženje je obojestransko. Na trenutke se ne ve točko kdo sprašuje in kdo govori. Pravzaprav govoriva oba veliko….pravzaprav bi morala biti kje v kakšnem zalivu na barki, a v zraku je vseeno toliko Morja, da ni potrebno soliti »paradajz«…

INTERJU je objavljen na: https://emorje.com/intervju/gregor-campa/

4 komentarji:

  1. Zelo lep intervju, bravo Gregor. Čestitam za vse pretekle in bodoče izzive in ti želim mirno morje še naprej.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prijazno si tole napisala Jasna.Kot napisno, doživetja so še lepša, ko so vezana na pozitivne ljudi, kot si ti Jasna. Prijateljstvo s tabo bogati življenje.

      Izbriši
  2. Vsekakor sem prebral tudi to in sem zelo vesel, da začutim tvoje občutke, tvojo pripadnost do morja in barke. Vse dobro še naprej moj "udomačeni galeb".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasmin, najina skupna zgodba je preprosto neponovljiva. Hvala ti še enkrat za Ocean in prijateljstvo! Težko mi je, ko trenutno ne moreš nadaljevati svoje poti, a to je le začasno. Indigo te čaka, tako kot čakajo prijatelji prijatelje! In spet bo zadišalo po jutranji kavici...in h popoldanski boš dodal "piškotke"...

      Izbriši